Skip to main content
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Advies, planning, uitvoering en nazorg
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week

Droging

Particuliere Droging

Waterschade Nederland is dé partner waar het gaat om het oplossen van vochtproblemen. Of het nu gaat om het ontvochten van een bouwplaats of de huiskamer die is ondergelopen na een fikse regenbui, Waterschade Nederland zet voor iedere situatie de juiste, modernste apparatuur in. Op deze manier bent u snel geholpen en lijdt u zo min mogelijk schade.

Wij richten ons specifiek op de particuliere markt.  Onze apparatuur is volledig afgestemd op de drogingen die in dit segment voorkomen en onze werknemers zijn echt gespecialiseerde vakmensen. U versteld staan van de snelheid waarmee onze mensen het probleem herkennen en de daarvoor benodigde oplossing aanbieden.

Waterschade Nederland ontzorgt u volledig door alle werkzaamheden inzake de droging te verzorgen. Werknemers met jarenlange ervaring in professioneel drogen komen op locatie de juiste apparatuur installeren, zorgen ervoor dat alles draait en ze komen uiteindelijk de spullen weer ophalen wanneer dat verantwoord is. Dat betekent dat er pas nadat er een uitgebreide vochtmeting is gedaan duidelijk wordt of en wanneer de ingezette apparatuur weer weg kan.

Check voor meer informatie: www.waterschadenederland.com

Bij vragen of opmerkingen

    Vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op: